به گزارش خبرنگار ایسنا، حبیب الله شاه کرمی روز گذشته (پنج شنبه) در مراسم افتتاح رسمی دوازدهیمن نمایشگاه بینالمللی صنعت نساجی با اشاره به اینکه صنعت نساجی ۲۵ درصد از واحدهای صنعتی استان اصفهان را تشکیل داده که ۲۷ درصد اشتغال استان اصفهان را در بر دارد، اظهار کرد: ۷ هزار و ۹۰۰ واحد صنعتی نساجی در کشور فعالیت دارد که ۱۰ درصد صنعت کشور را تشکیل میدهد. هم چنین ۱۱۷ هزار نفر در صنعت نساجی استان اصفهان اشتغال دارند.
وی با بیان اینکه متوسط نرخ بیکاری در استان اصفهان ۲٫۶ از میانگین نرخ بیکاری کل کشور بالاتر است، خاطرنشان کرد: مصرف منسوجات کشور ۵۰۰ هزار تن است که ۳۰۰ هزار تن از این منسوجات در داخل کشور تولید میشود و ۲۱۰ تن از آنها به صورت قاچاق وارد کشور میشود و عامل اصلی رکود صنعت نساجی کشور نیز این مقدار قاچاق است.
رییس انجمن کارفرمایان صنایع نساجی اصفهان با بیان اینکه واردات پارچه به کشور از ۱۶۵ میلیون دلار به ۲۸۰ میلیون دلار رسید و افزایش ۷۰ درصدی داشته، اما موجب بیکاری شده است، گفت: واردات نساجی و مد پوشاک باید به صورت قانونی وجود داشته باشد باید به صنعت نساجی توجه کنیم زیرا نساجی حال خوبی ندارد و واردات ۴۰۰ میلیون دلاری نساجی در سال گذشته به ۵۰۰ میلیون دلار در سال ۹۶ رسیده است.
شاه کرمی ادامه داد: اشتغال صنعت نساجی کشور ۲۸۰ هزار نفر است که به همراه پوشاک به ۸۸۰ هزار نفر میرسد. صادرات نساجی کشور ۸۸۰ میلیون دلار و واردات این صنعت یک میلیارد و ۵۰۰ هزار دلار است. هم چنین تعداد کل واحدهای صنعتی استان اصفهان ۹ هزار و ۱۰۰ واحد است که سهم واحدهای صنعت نساجی از این تعداد ۲ هزار و ۳۰۰ واحد است.
انتهای پیام