محمدعلی جعفری در گفتو گو با خبرنگار ایمنا از شهرستان شهرضا، اظهار کرد: نمایش «کوتی و موتی» از شهرستان شهرضا به پنجمین دوره جشنواره منطقهای «تئاتر معلولان آفتاب» که در اسفندماه امسال در شهرکرد برگزار میشود، راه یافت.
وی تصریح کرد: این نمایش کاری از گروه نمایشی «صدف» وابسته به مرکز جامع توانبخشی شهید مدرس شهرضا است که به کارگردانی احسان صانعی و زهرا بکتاش به صحنه میرود.
رییس فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان شهرضا ادامه داد: این نمایش به نویسندگی بیژن مفید و با نقشآفرینی جمعی از هنرمندان معلول شهرستان، به سرپرستی فاطمه للگانی تهیه و تولید شده است.
جعفری گفت: گروه هنری صدف و مرکز جامع توانبخشی شهید مدرس در سالهای گذشته نیز چندین بار در بخشهای مختلف جشنواره تئاتر معلولان افتخاراتی را کسب کردهاند.
رییس فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان شهرضا همچنین از راهیابی نمایش «پَر پرواز » به مرحلۀ نهایی نوزدهمین جشنوارۀ تئاتر استانی بسیج، خبر داد و افزود: این نمایش کاری ازگروه هنری نمایشی «همای سحر» است که با نویسندگی و کارگردانی حمیدرضا رضایی از شهرضا تهیه شده است.
جعفری گفت: «پر پرواز» نمایشی است، در تجلیل از شهدای مدافع حرم که پیش از این در آذرماه سال ۹۵ و در هفتۀ فرهنگی شهرستان شهرضا، در قالب برنامۀ «هفت شب تئاتر» به روی صحنه رفته بود.