کارگاه آموزشی یک روزه «بررسی کیفیت محیطی در فضاهای شهری اصفهان» پنجشنبه، ششم دی ماه با حضور محمد سعید ایزدی (معاون وزیر راه و شهرسازی) برگزار می شود.
به گزارش ايسنا-منطقه اصفهان و به نقل از روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان اظهار کرد: در سالهای اخیر، توجه به بعد کیفی محیط در کنار مؤلفههای کمّی سازنده آن، مورد توجه قرار گرفته است. از این رو شناخت صحیح چهارچوب های تعریف کننده کیفیت محیط در علوم مختلفی از جمله شهرسازی، علوم اجتماعی، علوم رفتاری و… که در امر تولید و مدیریت فضا سهیم می باشند، حائز اهمیت است.
مهدی ژیان پور با اشاره به کیفیت محیط شهری افزود: کیفیت محیط شهری عبارت است از شرایط اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و کالبدی- فضایی محیط شهری که نشاندهنده میزان رضایت یا عدم رضایت شهروندان از محیط شهری است.
وي ادامه داد: یک محیط با کیفیت بالا، حس رفاه و رضایتمندی را به جمعیتی که در آن ساکن هستند به واسطه ویژگیهایی که ممکن است فیزیکی، اجتماعی یا نمادین باشند، منتقل میکند.
معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان خاطرنشان کرد: کیفیت محیط، یک مفهوم اساسی در برنامهریزی و طراحی شهری است و با مفاهیمی هم چون ویژگیهای فیزیکی، تنوع فضای اجتماعی، فعالیتها، وابستگیهای مکانی و هویت شهری در ارتباط است.
ژیان پور اضافه کرد: برخی نیز کیفیت محیط را در کنار عدالت، سازگاری، آسایش و کارایی از مهمترین اصول بنیادی شهرسازی به منظور ایجاد فضای شهری مطلوب و کاهش آلودگیها و کنترل نابسامانیهای فضایی در شهر میدانند.
وي گفت: با توجه به اهمیت موضوع «کیفیت محیطی» این مجموعه با محوریت گروه مطالعات کالبدی شهر و منطقه، کارگاه آموزشی یک روزه ای با عنوان «بررسی کیفیت محیطی در فضاهای شهری اصفهان» برگزار می کند. از اهداف این کارگاه آموزشی مقایسه تطبیقی دو فضای شهری متفاوت شهر اصفهان خواهد بود.
ژیان پور اضافه کرد: مدرس این کارگاه که در روز پنجشنبه، ششم دی ماه ۱۳۹۷ برگزار میشود محمد سعید ایزدی، معاون وزیر راه و شهرسازی و عضو هیات علمی دانشگاه بوعلی سینای همدان خواهد بود.
در بخش ابتدایی کارگاه، از ساعت ۸ صبح الی ۱۳ ظهر، مروری بر مبانی این موضوع و بازدید و برداشت میدانی انجام خواهد شد و سپس در بخش دوم کارگاه از ساعت ۱۴ الی ۱۸ در قالب تیم های ارزیابی، مشاهدات و برداشتها، بر اساس معیارهای مفهوم کیفیت محیط شهری، تدقیق و ارزیابی خواهند شد.
علاقهمندان میتوانند جهت شرکت در این کارگاه با شماره تلفن ۳۶۲۴۱۳۴۸ یا ۰۹۳۹۰۸۸۳۰۶۲ تماس حاصل کنند.
انتهای پیام منبع :: http://isfahan.isna.ir