مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری اصفهان گفت: روستاهای ما از نظر عمران و آبادی پیشرفت داشته، اما متاسفانه از نظر اشتغال، آموزش و … به روستاها توجه نشده است.
به گزارش خبرنگار ایسنا- منطقه اصفهان، سعید انصاری امروز(شنبه) در برنامه کارآفرینی روستا در اتاق بازرگانی اصفهان، اظهار کرد: باید همکاری بین مدیران روستایی و دانشگاهیان افزایش یابد چراکه این همکاری موجب تلفیق علم و تجربه خواهد شد و نوید کارآفرینی استارتاپی مناسب و گردشگری پر رونق را میدهد.
وی افزود: ۱۰ سال پیش کسی تصور نمی کرد کارآفرینی نوین تا این اندازه رونق بگیرد، از یک سو اپلیکیشن های مسافربری و از سوی دیگر سایت های گردشگری کل جریان کارآفرینی را تحت تاثیر قرار داده و نشان میدهند که کسب و کارهای نوین چه جایگاهی در جامعه امروز دارند.
مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری اصفهان ادامه داد: دهیاران و شوراهای روستایی استان اصفهان با حدود ۸۰۰ روستای مصوب و سه هزار و پانصد عضو شورا با سابقه چندین ساله و آشنایی کامل از روستا و موانع و مشکلاتی که بر سر راه توسعه همه جانبه روستا وجود دارد می تواند در کنار دانشگاه در کارافرینی و اشتغال کمک کننده و بازوی مناسب باشد، ما نمی توانیم توسعه روستا را آسفالت، پیاده راه سازی و جدول گذاری ببینیم بلکه مشکلات درمانی، فرهنگ ورزش و گردشگری روستاها هستند که از اهمیت بالای برخوردارند و نباید مورد بی توجهی قرار بگیرند.
انصاری با اشاره به اینکه روستاهای ما از نظر عمران و آبادی پیشرفت داشته است، تصریح کرد: متاسفانه از نظر اشتغال، آموزش و … به روستاها توجه نشده است و همین موضوع دلیل مهاجرت انبوه آنها به شهرها است. اگر می خواهیم که روستاهای پر تحرک، تولیدگر و کارآفرین داشته باشیم، قطعا و حتما باید به همه مسائل و مشکلات روستاها توجه کنیم.
وی تاکید کرد: در این دولت نگاه ویژه ای به روستاها شده است و از سه طریق به افراد حقیقی و از یک طریق هم یه خود دهیاری ها کمک میشود، همچنین از سوی دیگر به دهیاریهای که طرح خوب و اشتغال زا داشته باشند تا سه برابر وام ارائه می شود.
مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری اصفهان اظهار کرد: با همه این تفاسیر همه چیز به دست دولت و به تنهایی عملی نیست، ما باید دانشگاه و سازمان های مردم نهاد را درگیر کنیم. سرمایه گذاران بخش خصوصی را تشویق و راه را تسهیل تا بتوانند در بخش های مختلف سرمایه گذاری کنند.
انصاری با بیان اینکه یک باور غلط در ذهن مردم ایران این وجود دارد و آن هم این است که همه منتظرند همه مشکل را دولت حل کند در صورتی که اینجنین نیست، گفت: ژاپن با ۱۸۰ میلیون جمعیت ۳۰۰ هزار کارمند و کشور ایران ۴ میلیون کارمند و ۴۰۰ هزار مدیر دارد چرا آنها با این عدد میتوانند کشور را اداره کنند چراکه سازمانهای مردم نهاد و تکنولوژی را به میدان آورده اند.
وی خاطرنشان کرد: استفاده آنها از بخش خصوصی و سازمانهای مردم نهاد فقط در حرف نیست بلکه این موضوع از فرودگاه تا پیاده روهای آن ها مشخص است.
انتهای پیام منبع :: http://isfahan.isna.ir