شنبه, ۲۸ فروردین , ۱۴۰۰
3:22:30 - سه‌شنبه 25 دسامبر 2018
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
تولید سالانه ۴۰۰تن گوشت شتر
تولید سالانه ۴۰۰تن گوشت شتر
سالانه در شهرستان آران و بیدگل بیش از ۴۰۰تن گوشت شتر تولید می‌شود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اصفهان؛ مدیر جهاد کشاورزی آران و بیدگل گفت: آران و بیدگل به عنوان منبعی برای پرورش شتر در استان اصفهان دارای بیش از هزار نفر شتر در کویر۴۰۰هزار هکتاری است که سالانه بیش از ۴۰۰تولید گوشت تولید می کند.
حسین فتاحی با اشاره به اینکه تقی آباد و بخش کویرات آران و بیدگل از مناطق عمده پرورش این حیوان با ارزش است افزود: بیش از نیمی از گوشت تولید شده را گردشگران کویر و مردم سایر استان ها خریداری می کنند.
وی افزود: شترسواری نیز یکی از جاذبه های کویر است که خاطره خوبی در ذهن گردشگران کویر برجای می گذارد.
فتاحی با اشاره به خواص شیر و گوشت شتر گفت: شیر شتر به دلیل خواص میکروب زدایی برای درمان انواع بیمارهای عفونی همچون زخم معده،سل و هپاتیت و گوشت آن نیز دارای مواد معدنی و انواع ویتامین های گروه ب است که به دلیل داشتن آهن، فسفر و کلسیم زیاد مناسب برای درمان دردهای مفاصل و استخوانی مفید است.
منبع :: http://isfahan.iribnews.ir

0/5 (0 نقد و بررسی)
خبر جدید  کاهش نرخ بیکاری در استان اصفهان

داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب

بانک پاسارگاد