شنبه, ۲۸ فروردین , ۱۴۰۰
3:15:23 - سه‌شنبه 25 دسامبر 2018
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
تولید سالانه بیش از ۴۰۰ تن گوشت شتر در آران و بیدگل
تولید سالانه بیش از ۴۰۰ تن گوشت شتر در آران و بیدگل
آران و بیدگل- مدیر جهاد کشاورزی آران و بیدگل گفت: این شهرستان به عنوان منبع پرورش شتر در اصفهان دارای بیش از هزار نفر شتر در کویر ۴۰۰ هزار هکتاری است و سالانه بیش از ۴۰۰ گوشت تولید می کند.

حسین فتاحی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه آران و بیدگل به عنوان منبع پرورش شتر در اصفهان دارای بیش از هزار نفر شتر در کویر ۴۰۰ هزار هکتاری است و سالانه بیش از ۴۰۰ گوشت تولید می کند، اظهار داشت: این ۴۰۰ تن گوشت تولید شده بیش از ۲۰۰ تن آن توسط گردشگران کویر و مردم سایر استان های کشور خریداری می شود. وی با بیان اینکه تقی آباد و بخش کویرات از مناطق عمده پرورش این حیوان با ارزش در آران و بیدگل است، افزود: کویر می تواند به خودی خود یک خاطره خوب برای گردشگران باشد و در کنار این خاطره جاذبه های زنده و طبیعی موجود کویر مانند شتر نیز می تواند ارمغان خوبی برای هر گردشگر کویری داشته باشد. مدیر جهاد کشاورزی آران و بیدگل درباره خواص گوشت شتر ابراز داشت: در کنار استفاده از پوست و پشم شتر خواص شیر و گوشت شتر ذبح شده بی نظیر است. وی ادامه داد: شیر شتر به دلیل خواص میکروب زدایی که دارد برای درمان انواع بیمارهای عفونی مانند زخم معده ،سل و هپاتیت مورد استفاده قرار می گیرد، گوشت آن نیز دارای مواد معدنی و انواع ویتامین های گروه بی است و همچنین بدلیل داشتن آهن، فسفر و کلسیم زیاد مناسب برای درمان دردهای مفاصل و استخوانی است. فتاحی گفت: شتر در سنین رشد خود اسامی خاصی دارد که آن جمله حاشیه، حره، مجی، ارونه،گود، بعلو و لوک را می توان نام برد. کد خبر ۴۴۹۴۲۲۰
منبع :: https://www.mehrnews.com

داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب

بانک پاسارگاد